Ne te dy dukemi nje cift i mir
athu do te jemi dhithmon te mir
athu zoti e ka shkru
qe jeten bashk me kalu
noshta e ka shkru
qedashurin ton me e ndalu
dhe te dy me ken tjeter me u dashuru
dhe njeri tjeterin mos me taku
po keshtu nuk mundem me jetu
qe ti me ken tjeter me jetu
nuk e imagjinoj
qe nje tjeter te dashuroj
dua ta kaloj jeten me ty
dhe dua qe te vdes me ty..
"
Kur nje dere e lumturise na hapet,nje tjeter na mbyllet.Dhe ne e shiqojme aq gjat deren e mbyllur,sa nuk e shofim deren qe na eshte hapur"!!!???
Ama tondin ta jap temin sa ska ardhe dikushe me at zonen vendin.
E bukur eshte jeta, por me e bukur eshte kur ate e kaloj me ty pasi je ti ai qe me ben te mare fryme thelle, je gezimi dhe harmonia e jetes sime, pa ty jeta ime eshte nje ferre ne te cilin mbytem dhe nuk dal dot kurre me. Te dua dhe me ty dua te jetoi deri ne pafundesi.
NE ME DO SA TE DUA, ME BEJ TE DERDH LOT NE BUZET E TUA NE JAM UNE SHKAKTAR KTHEHE ZEMREN TIME NE VARR, NE JE TI ENGJELL ME KTHE NE JETE DASHURINE ASHTU SI TE JETE !
SKA KLUB PA PIJE SKA PIJE PA SHIJE SKA PRANVERE PA ZAMBAK SKA ZEMER PA GJAK SKA DRITE PA STUHI SKA NDJENJE PA DASHURI!
Fillon te dashurosh kurse me vone pendohesh. Ndonjehere e pelqen,ndonjehere neten genjen,merzitesh dhe e len,medon se tjeter gjen. Si te duket dashuria?Si nje loje qe luan femija?Jo dashuria nuk eshte loje qe ็dokush ta pengoj. Eshte nje ndjenje e vertet qe e krijoj ZOTI vet!!!!
Larg ndodhem prej teje e sa afer ne zemer te kam, shpres e shpirtit tim, pik e gjakut tim,do te pres edhe nje dit, do te pres edhe nje or, gjdo qast qe shkon gjdo or qe kalon, tik-taku i zemres sime per ty nuk pushon, qe te kujtoj me shum me beb e kaluara, qe te dua me thot zemra, qe te me duash nuk te detyroj, une dua te me duash se e meritoj.
Nje dashuri imagjinare eshte shume me mire se nje dashuri reale. Te mos besh sex eshte shume exituese.
JAM BERE HYNORE SIKUR ENGJUL FLUTUROJ SA DO TE DOJA SONTE TE TAKOJ ,SONTE NUK KAM GJUM NE SY MENDJA IME RRIN TEK TI SONTE HEAN ME BEN DRIT EDHE YJET PO NDRIQOJN PO NJE GJE PO EM MUNDON PSE NUK JAM ME TY NE KETE OR TE VON MOTI ESHET SHUMI FTOHET PO ZEMREN TIME SE FTOH KUSH DOT SE DASHURIJA PER TY PO E MBAN TE NGROHT, SONTE KAM NEVOJ PER NGROTESI SA DO TE DOJA TE JEM ME TY ,SA DO TE DOJA TE KEM PRAN SONTE TY O SHPIRT,O GJAN.
Jeta me esht pritje e pritja po me mbyt qfar te bej qe te jem me ty,ka vdek edhe shpresa e fundit qe mund te jemi perseri bashk e urrej jeten e urrej veten,nuke di pse te pash nuk e di pse te njoha jeta paska plag qe si sheron as koh,pse o zot i madh mua po me mundon pse u dashurova ne djalin qe sme don.....
Te dua me se shumeti ne bot jeti i vetmi qe per dy kam derdhe lot te kam te vetmen dashuri te ruaj me shume se syt e mi Buzet e tua kur ti kerkoj mos me thuaj nuk deshiroj do pendohesh per kete me von por ather buzet e mia nuk dojne Edhe ne fund te botes nese shkon mua prapa do me kesh Se pa mu smunde te rron heret a von do ta marresh vesh Te du shume.
sa yje ka nata smundesh mi numru sa te dua un smundesh me e besu kete qe po ta shkruaj un mos ja thuaj askujt sepse zemra ime esht e jotja e jo e gjithkuj.TE DUA R.N.